8 januari 2016 In de media

Selectie werkt toe naar oefenduel

Op een prachtige vijfde ochtend in Spanje werkte de selectie van Rob Maas toe naar het oefenduel later op de dag (16.30 uur) vs RSC Anderlecht.
Na een rondo vonden diverse oefeningen op het programma plaats die vooral in het teken stonden van het oefenduel tegen de Belgische grootmacht uit Brussel. Voorafgaand aan de training peperde Rob Maas bij Lewis Baker nog even de nederlaag in die de middenvelder eerder deze week leed met FIFA vs Eloy Room. Baker vertelde zijn trainer dat alles in het Nederlands was en daar de nederlaag aan te wijden was. Daarna was het tijd voor de training.

Op het veld werd geconcentreerd toegewerkt naar de krachtmeting die om 16.30 uur live te zien is via Vitesse.nl/live. Ook geconcentreerd waren de aanwezige toeschouwers die de training onder een heerlijk zonnetje bekeken. Onder hen ook een delegatie van hoofdsponsor Truphone die donderdagavond in het hotel gearriveerd waren en natuurlijk ook het oefenduel in La Manga bijwonen. 

Gedurende de training werd op diverse (standaard)situaties getraind waarbij Rob Maas controle had over de bal en de voorzetten voor zijn rekening nam.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: