15 september 2010 In de media

Selectie alweer volop met NAC bezig

Vandaag, woensdag 15 september, heeft de selectie van Vitesse vrijaf. Afgelopen dinsdag werd er tweemaal getraind en daarin werd al volop naar het duel tegen NAC Breda -zaterdag 18 september in GelreDome- toegewerkt.

Theo Bos maakt de komende dagen flink gebruik van diverse partijvormen om zijn vernieuwde en uitgebreide selectie zo snel en zo goed mogelijk aan elkaar te laten wennen. Jeroen Drost ontbrak dinsdag. De linkerverdediger ondervindt hinder van zijn hamstring. Ook Lasse Nilsson was niet op het veld te vinden. De Zweed meldde zich ziek. Luca Caldirola werd door de fysiotherpeut behandeld, maar de Italiaan traint vanaf donderdag weer gewoon mee.

Langs de lijn bekeek oud-speler Marian Zeman de verrichtingen van de selectie met veel interesse. Samen met enkele Slowaakse trainers is hij tot en met zaterdag in Arnhem en in die periode bekijkt hij zoveel mogelijk trainingen. Vitesse TV heeft inmiddels een afspraak met de voormalige verdediger van de geel-zwarten gemaakt. Dit item wordt later deze week opgenomen en uitgezonden op Vitesse.nl.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: