11 december 2012 In de media

Selectie Jong Vitesse maandag voor niets naar Gendt

De wedstrijd tussen de beloftenteams van Vitesse en NEC werd maandagmiddag op het laat­ste moment afgelast. Rond het middaguur keurde de scheidsrech­ter het veld op sportpark Walbur­gen in Gendt alsnog af.
De derby zou om 13.00 uur beginnen.

De selecties van Jong Vitesse/ AGOVV en Jong NEC wa­ren al per bus in Gendt gearri­veerd. Gerry Hamstra, trainer van de beloften uit Arnhem, baalde. „We hadden ons voorbereid op de­ze wedstrijd. Dan is het nooit leuk als de wedstrijd op het laatste mo­ment wordt afgelast.”

De derby wordt deze dinsdag al in­gehaald. De locatie is niet Gendt, maar sportcentrum Papendal in Arnhem. Om 13.00 uur wordt er af­getrapt. De wedstrijd wordt op kunstgras gespeeld.

Voor beide ploegen staat er het no­dige op het spel. Jong Vitesse won vorige week voor het eerst in de zogenoemde Divisie A en bij een tweede zege neemt de ploeg af­stand van de onderste plaatsen. Jong NEC is na zes duels nog punt­loos en staat stijf onderaan.

Het duel Jong Vitesse- Jong NEC stond aanvankelijk maandag ge­pland om 18.30 uur, maar werd vanwege veiligheidsredenen naar de middag verplaatst.

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: