19 september 2011 In de media

Selectie op nieuw veld richting bekerduel v NAC Breda

De selectie van hoofdtrainer John van den Brom trainde maandagochtend voor de eerste keer op nieuw aangelegde grasveld op Papendal. Het strak uitziende veld beschikt over veldverwarming en werd door de volledige selectie beoordeeld met een zeer ruime voldoende.
"Wat een veldje", zegt Van den Brom tussen de oefeningen door tegen zijn assistenten. Ook de spelers zijn zeer enthousiast over het veld waar zij maandag voor het eerst op konden trainen. "Hier kun je weinig fout op doen", aldus Davy Propper.

De training, de dag voor het bekerduel met NAC Breda in het eigen GelreDome (20.45 uur), werd met een lach op het gezicht afgewerkt. Er werden diverse partijspelletjes afgewerkt waarbij er veel gescoord werd. Aan het einde werden, zoals gebruikelijk, nog wat strafschoppen genomen door een aantal spelers. John van den Brom: "Ik had er eerlijk gezegd niet meer aan gedavht, maar Stanley (Menzo, red.) was zo scherp om mij er op te wijzen. Hij heeft gelijk, ook dat is een onderdeel van het bekertoernooi."

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: