30 augustus 2019 In de media

Service informatie Vitesse vs AZ

In de derde thuiswedstrijd van dit seizoen komt AZ op bezoek. Op zondagmiddag 1 september wordt er om 16.45 uur afgetrapt in GelreDome. Alle informatie over dit duel lees je hieronder.
Collecte sfeeracties
Voorafgaand aan de wedstrijd vs AZ houden verschillende supportersgroepen een collecte voor sfeeracties in GelreDome. Om de indrukwekkende sfeeracties ook dit seizoen te kunnen verzorgen zijn de supportersgroepen afhankelijk van sponsoring en/of giften. Het maken van een sfeeractie is immers erg prijzig. De verschillende supportersgroepen staan voorafgaand aan de wedstrijd bij iedere ingang met een collectebus voor jouw bijdrage aan sfeeracties in GelreDome. Wil je nu nu al doneren? Dat kan via een QR code of deze link.

Route naar GelreDome
We adviseren iedereen die naar GelreDome komt om op tijd van huis te vertrekken. Op vertoon van jouw seizoenkaart is het ook mogelijk om gebruik te maken van de speciale pendelbussen van Breng/Connexxion naar GelreDome. Deze rijden vanaf de gebruikelijke opstapplaatsen (waaronder station Arnhem) naar het stadion.

Tickets
Nog geen tickets voor Vitesse vs AZ? Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 14.45 uur geopend. Koop je een ticket bij de stadionkassa, dan geldt een toeslag. Tickets kunnen ook makkelijk en snel besteld worden via Vitesse.nl/tickets. Wil je bij alle thuiswedstrijden van Vitesse aanwezig zijn? Bestel dan je seizoenkaart via www.geelswert.nl

Airborne-sjaal van Supportersvereniging Vitesse te koop in supportershome
De speciale Airborne jubileumsjaal is vanaf 1 september a.s. voor het eerst in het supportershome te koop. De sjaal kost €10,- en €7,50 voor leden van de Supportersvereniging Vitesse op vertoon van je ledenpas.
Ben je nog geen lid dan kun je jezelf ter plekke inschrijven (slechts €15,- per jaar) en mag je alsnog de sjaal voor €7,50 meenemen. Ook na deze wedstrijd zal de sjaal gewoon in ons Supportershome te koop zijn bij het muntenloket.
 

Vitesse – Bew. SV / Foto’s SV

Hoofdsponsor: