12 februari 2020 In de media

Servicebericht en alle info over Vitesse vs Ajax

Vitesse neemt het woensdag 12 februari in de achtste finales van het TOTO KNVB Bekertoernooi op tegen Ajax. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt in GelreDome. Vanwege de verwachte drukte adviseren we iedereen om op tijd naar het stadion te komen.
Samen met jou willen we er een mooie wedstrijd van maken. Alle informatie over dit duel lees je hieronder.

Busvervoer
De bussen van Breng rijden volgens de normale dienstregeling van en naar GelreDome. Op vertoon van jouw seizoenkaart kun je gratis gebruik maken van het vervoer.

Snelle toegang seizoenkaarthouders
Om de toegang voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen, zijn er bij de ingangen op de Just Göbel-tribune (West), Charly Bosveld-tribune (Oost) en Edward Sturing-tribune (Noord) speciale ‘fastlanes’ voor seizoenkaarthouders. Hoewel de seizoenkaart niet als toegangskaart geldig is, hebben seizoenkaarthouders op vertoon van de jaarkaart wel toegang via de snelle fastlane. Houd jouw seizoenkaart bij de hand zodat je te herkennen bent als seizoenkaarthouder en je gebruik kunt maken van deze exclusieve service. 

Tribunes
Vitesse verzoekt haar supporters vriendelijk, maar ook met klem, om bewust te zijn van wie je meeneemt naar het stadion. We willen er een geel-zwart feest van maken. Elke seizoenkaarthouder is en blijft verantwoordelijk voor degenen die hij of zij meeneemt naar GelreDome. Iedereen in en rondom het stadion moet zich desgevraagd kunnen identificeren. Voor Ajax-supporters is er plaats in het uitvak, waarvoor de kaartverkoop via Ajax verloopt. Ajax-supporters die in de thuisvakken willen plaatsnemen, kunnen de toegang ontzegd worden. Ook supporters waarvan het vermoeden bestaat dat zij Ajax supporter zijn, kunnen de toegang geweigerd worden. Restitutie is dan niet mogelijk.

DJ Theo Bos-tribune (Zuid)
Op de promenade van de Theo Bos-tribune (Zuid) draait voor de wedstrijd huis-DJ Walter Witlov. In de rust neemt DJ Total Anarchy plaats achter de draaitafel.

Batavierweg afgesloten
Na afloop van de wedstrijd is de Batavierenweg afgesloten, waardoor verkeer vanaf het GelreDome-terrein alleen linksaf kan slaan. Daarnaast is het na afloop niet direct mogelijk via de Noordzijde van GelreDome het terrein te verlaten. Advies is om na afloop wat langer in het stadion of Supportershome te blijven totdat de drukte wat minder is.

Mijn Vitesse (GelreDome)
Op de wedstrijddag is MijnVitesse (GelreDome) van 10.00 tot 17.00 uur en van 18.45 tot 20.45 uur geopend. Ook na de wedstrijd is Mijn Vitesse nog een half uur geopend (tenzij er een verlenging gespeeld wordt). In de winkel vind je onder andere de speciale bekersjaal.

Kaartverkoop
Om tickets te kopen voor deze wedstrijd heb je een seizoen- of fankaart van Vitesse nodig. Op de wedstrijddag geldt op de kaarten die in de winkel gekocht worden voor 17.00 uur een dagtoeslag. Na 17.00 uur zijn de stadionkassa’s gesloten. Bestel jouw kaarten dus via de online ticketshop.

Kaartverkoop seizoenkaarthouders
De seizoenkaart is niet geldig bij deze wedstrijd. Seizoenkaarthouders kunnen tot woensdag 12 februari 18.00 uur, maximaal vier kaarten kopen op hun eigen tribune. Na 18.00 uur kunnen seizoenkaarthouders online nog twee kaarten op hun eigen tribune kopen. Kaartverkoop fankaarthouders Seizoenkaarthouders kunnen maximaal vier tickets kopen op hun eigen tribune. 

Kaartverkoop fankaarthouders
Fankaarthouders kunnen maximaal twee kaarten kopen op alle tribunes m.u.v. de Edward Sturing-tribune (Noord). Fankaarten kunnen tijdelijk niet meer worden aangevraagd.

Hornbach
Bij de thuisduels tegen Ajax (woensdag 12 februari), sc Heerenveen (zondag 16 februari) en PSV (zondag 23 februari) een bouwkeet tussen tourniquets A en R (Noord-West-zijde) van GelreDome. Deze staat er niet zomaar, want in samenwerking met HORNBACH kun jij een unieke zitplaats verdienen bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente op zaterdag 7 maart. Bij de bouwkeet kun jij terecht met jouw idee/ontwerp. Bedenk jij het meest creatieve idee? Dan maak je kans om jouw idee samen met HORNBACH uit te werken in de bouwkeet. Voor meer informatie ga je naar Vitesse.nl/hornbach.

Rustactiviteit
Samen met onze hoofdsponsors Koninklijke Burgers' Zoo en Nederlands Openluchtmuseum organiseren wij de "Dizzy Penalty Challenge". Tijdens de rust van iedere thuiswedstrijd strijden alle tribunes (Charly Bosveld-tribune, Theo Bos-tribune, Just Göbel-tribune en Edward Sturing-tribune) tegen elkaar. De tribune met de meeste punten na Vitesse vs Heracles Almelo op zondag 3 mei is de winnaar. Speciaal voor deze tribune stellen onze hoofdsponsors een prijs beschikbaar!

Afbeeldingsresultaat voor supporters+vitesse.org
Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: