6 december 2019 In de media

Servicebericht Vitesse vs Feyenoord

Vitesse speelt aanstaande zondag 8 december (12.15 uur) in GelreDome vs Feyenoord. Samen met jou willen we er een mooie wedstrijd van maken. Alle informatie over dit duel lees je hieronder.
Snelle toegang seizoenkaarthouders
Voor seizoenkaarthouders zijn er aparte ingangen op de Just Göbel-tribune (West), Charly Bosveld-tribune (Oost) en Edward Sturing-tribune (Noord). Op vertoon van jouw seizoenkaart kun je gebruik maken van de zogeheten ‘fastlane’ bij de ingang. Houd jouw seizoenkaart bij de hand zodat je te herkennen bent als seizoenkaarthouder en je gebruik kunt maken van deze exclusieve service voor seizoenkaarthouders.

Tribunes
Vitesse verzoekt haar supporters vriendelijk, maar ook met klem, om bewust te zijn van wie je meeneemt naar het stadion. We willen er een geel-swert feest van maken. Elke seizoenkaarthouder is en blijft verantwoordelijk voor degenen die hij of zij meeneemt naar GelreDome. Iedereen in en rondom het stadion moet zich desgevraagd kunnen identificeren. Voor Feyenoord-supporters is er plaats in het uitvak, waarvoor de kaartverkoop via Feyenoord is verlopen. Na afloop van de wedstrijd is het terrein aan de Noordzijde van GelreDome afgesloten, totdat de Feyenoord-supporters het terrein van GelreDome hebben verlaten.

Mijn Vitesse (GelreDome)
Op de wedstrijddag is MijnVitesse (GelreDome) vanaf 10.15 uur geopend. Hier vind je alle merchandise van Vitesse, waaronder de gloednieuwe Lifestyle-collectie die in samenwerking met onze supplier Nike is samengesteld. Deze lijn van casualkleding kent niet één, maar liefst twee collecties: Airborne en Hertog. Het is ook mogelijk om de merchandise van Vitesse te bestellen via VITESSE.NL/WEBSHOP.

Tickets
Tickets voor het duel tussen Vitesse en Feyenoord zijn online te koop met een seizoenkaart of fankaart. Er is geen losse verkoop voor dit duel. Seizoenkaarthouders kunnen maximaal vier tickets bij bestellen op hun eigen tribune. Fankaarthouders krijgen de mogelijkheid om twee tickets te kopen op de Oost, Zuid of West-tribune. Op de wedstrijddag is er geen kaartverkoop bij de stadionkassa's. Heb jij nog geen Vitesse Fankaart? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via Vitesse.nl/fankaart. Let op: een Fankaart bestellen kan t/m vrijdag 6 december 12.00 uur. De Fankaart kost €5,-, is vijf jaar geldig en eenvoudig aan te vragen. Op het eerste Eredivisie-ticket dat je bestelt voor een thuiswedstrijd krijg je automatisch € 5,- korting.

Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: