9 februari 2018 In de media

Servicebericht Vitesse vs Feyenoord

De topwedstrijd vs Feyenoord staat zondag op het programma (aftrap 14.30 uur). Om er met z’n allen een geel-zwart feestje van te maken in GelreDome, lees je hieronder meer informatie.
Geel-zwarte activiteiten
Er zijn volop geel-zwarte activiteiten in en rondom GelreDome. Zo staat er voor de hoofdingang een springkussen en kunnen supporters laten zien hoe goed zij kunnen schieten. Op de promenade van de Theo Bos-tribune (Zuid) draait DJ Maus en op de promenade van Charly Bosveld-tribune (Oost) kunnen supporters gamen tegen eSporter Paskie Rokus. Kort voor de wedstrijd en in de rust vindt er een Vitesse-loterij plaats. Alle aanwezige seizoenkaarthouders maken kans op prijzen van onze partners zoals Gassan, Only for Men en SWOOP. In de rust treedt Joey Hartkamp op met onder meer de Vitesse-hit Ernems Trots.

Tickets
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s gesloten. Het is zondag nog wel mogelijk om online kaarten te kopen. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier: Vitesse.nl/tickets.

Na afloop
Na afloop van de wedstrijd is de Batavierenweg afgesloten, waardoor verkeer vanaf het GelreDome-terrein alleen linksaf kan slaan. Daarnaast is het na afloop niet direct mogelijk via de Noordzijde van GelreDome het terrein te verlaten. Advies is om na afloop wat langer in het stadion of Supportershome te blijven totdat de drukte wat minder is. 

Tribune
Vitesse verzoekt haar supporters vriendelijk, maar ook met klem, om bewust te zijn van wie je meeneemt naar het stadion. We willen er een geel-zwart feest van maken. Elke seizoenkaarthouder is en blijft verantwoordelijk voor degenen die hij of zij meeneemt naar GelreDome. Indien je als seizoenkaarthouder ticket(s) hebt bijgekocht, moeten alle bezoekers bij dit duel tegelijkertijd het stadion betreden. Iedereen in en rondom het stadion moet zich desgevraagd kunnen identificeren.

Voor Feyenoord-supporters is er plaats in het uitvak, waarvoor de kaartverkoop via Feyenoord is verlopen. Bestel HIER je tickets!

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: