17 december 2019 In de media

Servicebericht Vitesse vs ODIN ’59

Vitesse ontvangt vandaag (19.45 uur) ODIN’59 in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. Vitesse versloeg in de eerste ronde De Graafschap (2-0).
De tegenstander van vandaag bekerde een ronde verder na een overwinning in de strafschoppenserie op AFC (3-3, 2-4 w.n.s.). Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti.

Tickets
Voor het bekerduel vs ODIN’59 geldt een vrije verkoop. Voor seizoenkaarthouders is er een speciaal tarief. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €5,- (jeugd t/m 16 jaar €2,50). Fankaarthouders betalen € 10,- (jeugd t/m 16 jaar € 5,-). Bestel hier jouw tickets.

Cateringpunten
Voorafgaand en tijdens de wedstrijd zijn niet alle cateringpunten geopend. Op alle tribunes is het mogelijk om bier en frisdrank te bestellen. Op de Edward Sturing-tribune (Noord) en Theo Bos-tribune (Zuid) is er een frietkraam geopend. Voor koffie en verse broodjes kun je terecht op de Charly Bosveld-tribune (Oost) en Just Göbel-tribune (Noord).

Busvervoer
In tegenstelling tot de berichtgeving van Breng rijden de bussen van en naar de wedstrijd als gebruikelijk. Echter zullen de bussen minder frequent rijden. Op vertoon van jouw seizoenkaart kun je gratis gebruik maken van het busvervoer.

FOX Sports
Het duel tussen Vitesse en ODIN’59 is niet live te zien op TV. Highlights van Vitesse – ODIN’59 zie je tussen 23.00 en 00.00 uur op FOX en FOX Sports 1.

MijnVitesse (GelreDome)
De MijnVitesse winkel is vandaag om 17.45 uur geopend voor al uw kerstcadaeus’s. De winkel is tot een half uur na de wedstrijd geopend.

Supportershome
Het Supportershome Monnikenhuize is twee uur voorafgaand aan de wedstrijd tot circa een uur na de wedstrijd geopend en voor alle Vitesse-supporters gratis toegankelijk.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: