14 februari 2020 In de media

Servicebericht Vitesse vs SC Heerenveen

In speelronde 23 van de Eredivisie spelen we een thuiswedstrijd vs sc Heerenveen. Op zondag 16 februari wordt er om 12.15 uur afgetrapt in GelreDome. Alle belangrijke informatie over het duel met de Friezen vind je in dit bericht.
Busvervoer
In verband met de carnavalsoptocht in Westervoort rijden bus 60 en 62 via een aangepaste route naar het stadion. Opstappen kan ter hoogte van de Fietsenhandelaars op de Dorpstraat (halte lijn 61), op de hoek van het Ambacht/Liemersallee. De volgende haltes van lijn 60 vervallen: Gemeentehuis, Vredenburg, Sporthal de Pas, Sonnedach, Emmerick, Santacker, Nieuwhof, Ganzenpoel, Lange Maat en Leigraaf. Voor lijn 62 vervallen de volgende haltes: Gemeentehuis, Vredenburg, Sporthal de Pas, Sonnedach, Emmerick, Santacker, Nieuwhof en Ganzenpoel. Zie hiervoor ook de bushalteborden en OV-info. 

De overige bussen van Breng rijden volgens de normale dienstregeling van en naar GelreDome.

Matt Miazga
Bij de wedstrijd tegen sc Heerenveen is oud Vitesse-verdediger Matt Miazga te gast in het stadion. De Amerikaan, die momenteel speelt voor het Engelse Reading, kwam tussen 2016 en 2018 tot 72 officiële duels voor Vitesse. Daarin scoorde Miazga vijf keer en won hij in 2017 de TOTO KNVB Beker. Ongeveer twintig minuten voor de aftrap wordt hij in het zonnetje gezet. Wij vragen u om op tijd in het stadion te zijn om Miazga te bedanken voor bewezen diensten.

HORNBACH
Bij de thuisduels tegen sc Heerenveen (zondag 16 februari) en PSV (zondag 23 februari) staat er een bouwkeet van HORNBACH tussen tourniquets A en R (Noord-West-zijde) van GelreDome. Deze staat er niet zomaar, want in samenwerking met HORNBACH kun jij een unieke zitplaats verdienen bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente op zaterdag 7 maart. Bij de bouwkeet kun jij terecht met jouw idee/ontwerp. Bedenk jij het meest creatieve idee? Dan maak je kans om jouw idee samen met HORNBACH uit te werken en een unieke zitplek te verdienen. Voor meer informatie ga je naar Vitesse.nl/hornbach.

Rustactiviteit
Samen met onze hoofdsponsors Koninklijke Burgers' Zoo en Nederlands Openluchtmuseum organiseren wij de "Dizzy Penalty Challenge". Tijdens de rust van iedere thuiswedstrijd strijden alle tribunes (Charly Bosveld-tribune, Theo Bos-tribune, Just Göbel-tribune en Edward Sturing-tribune) tegen elkaar. De tribune met de meeste punten na Vitesse vs Heracles Almelo op zondag 3 mei is de winnaar. Speciaal voor deze tribune stellen onze hoofdsponsors een prijs beschikbaar!

Mijn Vitesse (GelreDome)
Op de wedstrijddag is MijnVitesse (GelreDome) vanaf 10.15 uur geopend. Hier vind je alle merchandise van Vitesse.

Tickets
Nog geen tickets voor Vitesse vs sc Heerenveen? Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 10.15 uur geopend. Koop je een ticket bij de stadionkassa, dan geldt een toeslag. Tickets kunnen ook makkelijk en snel besteld worden via Vitesse.nl/tickets.

Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: