10 augustus 2016 In de media

Sfeeractiviteiten zijn altijd welkom in GelreDome!

Wil je aankomend seizoen zelf een sfeeractiviteit organiseren of meewerken aan een bestaande sfeeractiviteit, neem dan contact op met de sfeercommissie van de Supportersvereniging Vitesse (SV)
Als je zelf of met een groep medesupporters een sfeeractie wil organiseren, dan kan de sfeercommissie van de SV je daarbij helpen. Sfeeracties vergen een goede voorbereiding en zijn aan nogal wat regels en veiligheidsmaatregelen gebonden, binnen GelreDome. De SV kan je daar snel mee op weg helpen via het geven van tips of welke weg je dan het beste kunt bewandelen. Dat scheelt tijd, energie en voorkomt misschien teleurstellingen. Een sfeeractie kan een groot hijsdoek zijn maar ook een kleine tekstbanner is uiteraard van harte welkom.

De SV heeft de netten en alle toebehoren om een groot hijsdoek op vast te maken onder beheer. Voor je zelf uitgaven gaat doen of er veel tijd in gaat stoppen is het aan te bevelen te informeren of jij er gebruik van kunt maken. Al deze materialen staan in dienst van alle Vitesse-supporters. Ze zijn vorig seizoen aangeschaft van de spontane bijdrage die de spelers en staf hebben gedaan voor het realiseren van sfeeracties in het GelreDome tijdens thuiswedstrijden. Wil je er een keer gebruik van maken? Neem dan contact op met de SV. Onderschat voorbereiding zoals het maken van een goede planning of het aanlopen van noodzakelijk brandwerend impregneren niet en loop het dus tijdig aan. Wij willen je er graag mee helpen.

Wil je zelf een doek of banner maken en het ophangen bij thuiswedstrijden, neem dan contact op met het SV Sfeerteam via supportersvereniging@vitesse.org . Het sfeerteam verzamelt per wedstrijd alle verzoeken en zorgt voor de verdeling over de vier tribunes. Teksten worden vooraf inhoudelijk door de club beoordeeld. Het komt zelden voor dat dit tot meningsverschillen leidt.

Groot of klein, elk initiatief is welkom! Doe jouw verzoek ruim op tijd om het afgesproken traject tijdig te kunnen doorlopen en rekening te houden met de stadionindeling. Ook met acute zaken houden wij rekening. Er wordt altijd een kleine ruimte vrijgehouden, zodat er plaats is voor RIP- of herdenkingsdoeken. In dat geval schakelen wij snel.

Is een doek maken niet jouw ding maar wil je het komend seizoen wel een aantal malen meehelpen als er grotere sfeeracties zijn (denk aan Airborne, derby enz.)? Ook dan kun je contact opnemen met het SV sfeerteam via ons mailadres.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: