31 juli 2018 In de media

Sfeervak in GelreDome tijdens UEFA Europa League

Voor de zomerstop presenteerden Vitesse en een aantal supportersgroepen van de Theo Bos-tribune (Zuid) het sfeervak.
In het sfeervak komen verschillende supportersgroepen bij elkaar met als gezamenlijk doel de sfeer op de Theo Bos-tribune en in GelreDome te verhogen.

Voor het sfeervak heeft een besloten verkoop plaatsgevonden. Het sfeervak bevindt zich op de vakken 112 en 113 van de Theo Bos-tribune (Zuid), recht achter het doel. Het sfeervak betreft rij 1 tot en met 16 en de stoelnummers 68 tot en met 97. De plaatsen naast en boven het sfeervak zijn gewoon beschikbaar voor de andere supporters op de Theo Bos-tribune (Zuid).

De toegang tot het sfeervak is uitsluitend voor supporters met de speciale toegangskaart. Deze kaart is anders dan op de rest van de Theo Bos-tribune (Zuid), waar een vrije stoelkeuze van toepassing is. Daarnaast wordt het op de Theo Bos-tribune (Zuid) gedoogd om te staan. Op de andere tribunes is het niet toegestaan om tijdens de wedstrijd structureel te staan. Halverwege en aan het einde van seizoen 2018I19 wordt het sfeervak geëvalueerd en wordt er gekeken naar een eventuele uitbreiding.

Sfeervak tijdens Vitesse vs Viitorul

Op donderdag 2 augustus speelt Vitesse vs het Roemeense FC Viitorul. Op de Theo Bos-tribune (Zuid)  zijn de eerste aanpassingen rondom het sfeervak geplaatst. Vanwege de vakantieperiode en om organisatorische redenen is de capaciteit van het sfeervak tijdens de eerste Europese wedstrijd minder dan normaal. Donderdagavond is het sfeervak op vak 112 en 113 van rij 1 t/m rij 9, stoelnummers 68 t/m 97.  

Bij de eerste thuiswedstrijd Vitesse vs FC Groningen, of bij een mogelijke volgende ronde in de UEFA Europa League, wordt de volledige capaciteit van het sfeervak benut.

Mocht je tijdens thuiswedstrijden vragen hebben over het sfeervak, bijvoorbeeld over welke plaatsen wel/niet beschikbaar zijn, dan kan je de hoofdstewards, supporterscoördinatoren of vertegenwoordigers van de sfeergroepen altijd benaderen.

Indien er naar aanleiding van het sfeervak vragen zijn ontstaan, kan je contact opnemen met Vitesse Betrokken via info@vitessebetrokken.nl  of 026-8807549.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: