24 februari 2021 In de media

Shop laag geprijsde Vitesse-merchandise en steun de Burgers’ Zoo Conservation

In de periode van 23 februari tot en met 2 maart hebben Vitesse-supporters de mogelijkheid om merchandise-artikelen te kopen tegen zeer lage prijzen. Een breed assortiment uit de collectie van voorgaande seizoenen is online voor prijzen tot slechts € 5,00 te verkrijgen. De opbrengst komt ten goede aan dierentuin en trotse partner Koninklijke Burgers’ Zoo.

Hoe werkt het?

Voor deze actie is een speciale website gemaakt, www.samengeelswert.nl. Op deze site vind je een webshop met een groot aantal artikelen tegen zeer gereduceerd tarief. Producten variërend van sjaals van € 1,50 tot aan het boek ‘Vitesse in de jaren 70’ van Ferry Reurink voor € 4,00 en van een geel-zwarte USB charger van € 0,50 tot aan T-shirts voor een paar euro. De online aangeschafte producten kunnen vervolgens op 5 maart afgehaald worden via de speciale ‘drive-through’ bij de dierentuin.

Uitbreiden en ondersteunen

Supporters krijgen de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke prijzen hun collectie uit te breiden. Daarnaast is de actie ‘Samen Geel Swert’ bedoeld ter ondersteuning van de stichting van onze partner Koninklijke Burgers’ Zoo. De prachtige Arnhemse dierentuin zet zich sinds jaar en dag in voor natuurbehoud en het dierenwelzijn. Hier willen wij graag ons steentje aan bijdragen.

De actie loopt van 23 februari tot en met 2 maart via www.samengeelswert.nl.

‘Shop bijna voor nop en steun Burgers’ Zoo!

Bron: Vitesse / Foto's: Vitesse

Hoofdsponsor: