12 juli 2012 In de media

Simon Cziommer scoort voor Vitesse

Vitesse heeft donderdagavond in Weert ook zijn derde oefenduel tegen een amateurclub gewonnen. De Arnhemse ploeg won met 6-1 van Wilhelmina’08. Bij rust leidde Vitesse met 1-2.
Op sportcomplex Drakesteyn in Weert opende de thuisclub in de 12e minuut de score. Vitesse had toen al twee kansen op de openingstreffer laten liggen.

Jonathan Reis maakte in de 27e minuut gelijk en direct na de aftrap van Wilhelmina zette Chanturia Vitesse op voorsprong: 1-2.

Kort na rust scoorde Simon Cziommer van grote afstand 1-3. De doelman van Wilhelmina’08 liet de bal door zijn handen glippen. Cziommer houdt bij Vitesse zijn conditie op peil, maar trainer Fred Rutten sloot al eerder niet uit dat de voormalige speler van FC Twente in aanmerking komt voor een contract.

Na de pauze tilde Vitesse, dat zaterdag op een geheime locatie tegen FC Den Bosch speelt, de score naar 1-6.

Scoreverloop Wilhemina’08 – Vitesse 1-6 (1-2).