5 januari 2011 In de media

Sinan Kaloglu met Willem II op trainingskamp

Sinan Kaloglu gaat met Willem II mee op trainingskamp naar Turkije. De Turkse aanvaller sluit zaterdag aan bij de selectie van Willem II.


De aanvaller wordt na het trainingskamp door de Tilburgers gehuurd tot 1 juli 2011. Op die datum loopt het contract van Kaloglu bij Vitesse af.

Kaloglu debuteerde voor Vitesse in het seizoen 2009/2010. Toevalligerwijs was Willem II toen de tegenstander. Kaloglu maakte indruk in deze wedstrijd, waarin hij één keer scoorde. Toch kwam de spits door blessureleed in Arnhems dienstverband tot slechts tot acht wedstrijden en twee goals. In januari 2010 was Kaloglu voor het eerst blessurevrij. Tijdens het trainingskamp van dat jaar - eveneens in Turkije - liet hij zien het voetballen nog niet te zijn verleerd. Een kruisbandblessure stond een succesvolle rentree in Vitesse 1 echter in de weg. Kaloglu kwam dat seizoen niet in actie. Na een operatie revalideerde hij voornamelijk in Zeist. Sinds 25 oktober werkte de aanvaller op Papendal aan zijn wedstrijdfitheid.

Vitesse wenst Sinan Kaloglu veel succes in Tilburg.


Uit navraag bij Vitesse blijkt dat er geen voorbehoud is gemaakt met betrekking tot de inzet van Sinan Kaloglu tijdens de wedstrijd Willem II - Vitesse op 22 januari (Org webredactie)

 

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: