27 november 2015 In de media

Sinterklaas op bezoek bij KidsClub in Supportershome

Hoog bezoek woensdagmiddag in het prachtige Supportershome Monnikenhuize.
Niemand minder dan Sinterklaas was aanwezig en dat zorgde voor de aanwezigheid van Pieten, pepernoten en veel KidsClubleden.
 

Het was vanaf half twee een gezellige en drukke toestand woensdagmiddag in het Supportershome. Sinterklaas is even in Nederland en wilde het nieuwe onderkomen van de Supportersvereniging graag van dichtbij bekijken. De leden van de KidsClub waren daarvoor speciaal uitgenodigd. 

Er konden diverse spelletjes gespeeld worden, drinken van sponsor CoolBear was volop aanwezig en rondspringende Pieten deelden pepernoten en ander snoepgoed uit. Ook de selectiespelers Arnold Kruiswijk, Kevin Diks en Izzy Brown hadden een uitnodiging ontvangen.
 

Iets over twee was het dan zover. Na het (luid) zingen van enkele Sinterklaasliedjes kwam de Goedheiligman het Home binnen. In het grote boek van Sint stonden verhalen van de voetballers en ook had hij nog enkele vragen voor de spelers. Kruiswijk, Diks en Brown hadden natuurlijk spelerskaarten van zichzelf meegenomen en deelden volop handtekeningen uit.

Sinterklaas had voor alle kinderen een kadootje meegenomen. Iedereen ging naar huis met een heuse Vitesse-groeimeter om hun eigen lengte thuis te kunnen bijhouden en kijken wanneer ze de lengte van de spelers van Vitesse hebben bereikt.
 

Vitesse / Foto’s SV – Vitesse

Hoofdsponsor: