17 november 2010 In de media

Slovenië met ‘Dado’ tegen Georgië van Kashia

Woensdagavond 17 november nemen Dalibor Stevanovic en Guram Kashia het tegen elkaar op in een oefeninterland. ‘Dado’ speelt met het Sloveens elftal tegen Kashia die uitkomt voor Georgië. Het duel wordt gespeeld in Ljubblana en begint om 20.45 uur.

Pröpper met Jong Oranje tegen Denemarken
Davy Pröpper komt woensdag 17 november ook in actie. De middenvelder van Vitesse zit bij de selectie van Jong Oranje. Het beloftenelftal van Nederland speelt een oefenduel tegen Jong Denemarken. Het duel wordt gespeeld in het ‘Herning Stadium’ in Herning en de aftrap is om 18.00 uur. Wie weet maakt Davy Pröpper zijn eerste minuten voor Jong Oranje!

Rajkovic bij A-selectie Servië
Slobodan Rajkovic komt wellicht woensdag in actie in de uitwedstrijd tegen Bulgarije. De Servische verdediger stond in de basis tijdens het duel tegen Italië, maar na tien minuten werd het duel gestaakt. Wellicht dat Slobodan Rajkovic vanavond weer in de basis mag starten.

Caldirola met Italië tegen Duitsland
Luca Caldirola komt met Italië onder 20 in actie tegen Duitsland onder 20. De wedstrijd wordt in het kader van het ‘Four Nations Tournament’ in Figline Valdarno gespeeld.

Matej Delac wint met Kroatië-21
Vitesse-keeper Matej Delac heeft met Kroatië-21 gewonnen van de leeftijdsgenoten van Slovenië. Het oefenduel eindigde in 2-1. Matej Delac startte in de basis. Alle doelpunten werden gescoord in de laatste tien minuten van de wedstrijd. Nadat Kroatië na 80 minuten op 1-0 kwam, stond het vier minuten later weer gelijk. In de 86e minuut maakte Kroatië de winnende treffer.