2 juli 2018 In de media

Slowaakse schaduwspits Bero in beeld bij Vitesse

Vitesse mikt voor volgend seizoen op de diensten van de Slowaak Matus Bero. De aanvallende middenvelder staat onder contract bij Trabzonspor. De drievoudig international heeft een verbintenis tot juli 2020 bij de Turkse club.
Bero (22) staat al enkele jaren op de radar van Vitesse. De middenvelder komt uit Ilava in Slowakije en brak als prof door bij AS Trencin. In 2016 maakte hij de overstap naar Trabzonspor.

Europees
Bero heeft 96 wedstrijden in de Slowaakse profcompetitie in de benen en 38 in Turkije. Hij speelde ook op Europees podium en brak door als international. Hij staat op drie caps voor zijn land.

Bero is bij voorkeur aanvallende middenvelder, maar hij kan ook op de flanken of als controleur uit de voeten. 

Transfermarkt
Vitesse gaat desgevraagd niet in op namen van spelers. De club wil wel snel zaken doen op de transfermarkt. Dat is een wens van de nieuwe trainer Leonid Sloetski.

De Rus wil met de Arnhemse club een plek in de groepsfase van de Europa League afdwingen. De campagne begint al op 26 juli. De eredivisionist moet zich door drie voorrondes worstelen.

Vitesse heeft intussen al vijf nieuwelingen binnen. Na Khalid Karami (Excelsior), Rasmus Thelander (FC Zürich), Oussama Darfalou (RMC Algier) en Max Clark (Hull City) werd maandag ook Jake Clarke-Salter (gehuurd van Chelsea) vastgelegd. 
 

NB: Wij plaatsen dit artikel van een derde bronpartij onder de nadrukkelijke vermelding ‘gerucht’. Een transfer is pas definitief als het door Vitesse op de eigen site Vitesse.nl wordt bevestigd.
Gelderlander / Foto’s Alchetron

Hoofdsponsor: