13 augustus 2018 In de media

Slutskiy heeft een ‘geel swert hert’

Een heel klein slokje bier dan. Vitesse-trainer Leonid Slutskiy was blij en vrolijk na afloop van de wedstrijd Vitesse – FC Groningen. Na de dikke zege op de groen-witten kwam Slutskiy samen met zijn assistent Oleg Yarovinskiy naar Supportershome Monnikenhuize.
Uitgedost met de originele SV-Vitesse geel-swert-hert-cap maakten de Russen hun entree in het supportershome. De olijke oefenmeester wist gelijk te vertellen dat hij ook echt al een geel-swert-hert aan het krijgen is. Ook waren er complimenten voor de aanwezige Vitesse-supporters: "Jullie steunden ons vandaag toen we het nodig hadden, vlak na de gelijkmaker van FC Groningen. Dat heeft ons echt geholpen met het snel weer terugkrijgen van de controle en het maken van de 2-1."

Waar Slutskiy een paar woordjes Nederlands kan, liet assistent Oleg Yarovinskiy merken dat hij zijn zomervakantie goed heeft besteed. In een paar mooie Nederlandse volzinnen stelde de nieuwe assistent-trainer zich voor. Beide trainer kregen uit handen van SV-voorzitter Paul Koster ook nog een mooie geel-swert-hert-polo overhandigd. 

Tot slot was het natuurlijk tijd voor de traditionele afsluiting van de middag. Het winnende lotnummer 68 van supportster Bianca, die met een mooi gesigneerd thuisshirt naar huis ging. Veel supporters maakten gebruik van de gelegenheid tot een meet and greet met de Russische trainers, die hier ruimschoots de tijd voor namen. 

Vanaf de komende thuiswedstrijd zullen er zoals gewoonlijk weer selectiespelers naar het supportershome komen. De gratis lootjes zijn te verkrijgen vanaf ongeveer tien minuten na de wedstrijd, ter hoogte van de Wall of Fame (op=op). 
 

Supportersvereniging Vitesse/Foto’s SV

Hoofdsponsor: