2 september 2018 In de media

Slutskiy: “Ik ben echt geschokt”

Vitesse begon nog zo veelbelovend aan het seizoen, maar vandaag kende het een absolute off-day: 0-4 tegen Ajax. Trainer Leonid Slutsky is na afloop dan ook enorm teleurgesteld.
"Het was een zeer pijnlijke middag, ik ben geschokt en dat zijn de spelers ook. De eerste twee schoten van Ajax waren raak, heel vroeg in de wedstrijd. Ons plan kon na vijf minuten al de prullenbak in", vertelt Slutsky na afloop.

"Voor mij is Ajax echt van een ander niveau in deze competitie. We maken tegen dit Ajax alleen kans als we heel solide spelen en het achterin dichthouden. Dan wordt Ajax misschien nerveus en voelen ze de druk. Zij hebben qua spelers echt een heel hoog niveau."

Captain Maikel van der Werff vult zijn coach aan, bij FOX Sports: "Je kan een doelpunt tegen krijgen na twee minuten, maar we pakten het gewoon niet goed op. Het zat er geen moment in vandaag. We hadden vooral moeite met de posities van Tadic en Neres. Er kwam steeds iemand vrij. Dit was een test, maar we hebben gefaald. Er is werk aan de winkel. Dit heb ik zelf nog nooit eerder meegemaakt, zo kansloos zijn. We staan weer met beide voetjes op de grond."

Soccernews / foto’s SV

Hoofdsponsor: