23 november 2018 In de media

Slutskiy verwijst Vitesse-aanvaller mogelijk naar bank: ‘Luxe is ongekend’

Roy Beerens dreigt buiten de boot te vallen bij Vitesse. Trainer Leonid Slutskiy lijkt zondag in het Eredivisie-duel met Willem II voor een aanval te kiezen met Martin Odegaard, Oussama Darfalou en Bryan Linssen.
"De luxe voorin is ongekend", laat Slutskiy weten. "Maar ik reken me niet rijk. Ik maak pas na de zaterdagtraining de opstelling. Dan weet ik precies wie er allemaal beschikbaar zijn. Ik ben al te vaak met tegenslag geconfronteerd."

Bij Vitesse keert verder Thulani Serero terug in de basis. De Zuid-Afrikaan is hersteld van een enkelblessure, die hem voor de interlandperiode tegen FC Utrecht nog aan de kant hield. De Slowaak Matus Bero schuift daardoor door naar een meer aanvallende rol op het middenveld.

Waar de opties voorin ruim zijn, moet Slutskiy achterin puzzelen. Jake Clarke-Salter (enkel), Maikel van der Werff (knie) en Arnold Kruiswijk (rug) zijn geblesseerd. Centraal achterin blijven daardoor alleen Rasmus Thelander en Danilho Doekhi over. Tim Matavz (kuitbeenbreuk) en Charly Musonda (knie) zijn zeker tot de winterstop uitgeschakeld.

Voetbalprimeur/foto’s SV

Hoofdsponsor: