17 januari 2015 In de media

Smipe per direct rugsponsor Vitesse

Smipe en Vitesse hebben voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse vs PSV een 2,5-jarig overeenkomst getekend.
Daarmee wordt Smipe partner van Vitesse en prijkt de naam de komende 2,5 jaar op de achterzijde van het Arnhemse tricot.

Smipe
Smipe leert je jezelf en anderen beter kennen. Het is een communicatiemiddel dat uitnodigt tot effectieve gesprekken over relatie en team. Smipe kan helpen bij de samenstelling van het meest optimale (sport)team. Smipe stelt je in staat om je relatie met je teamlid, collega, partner en familie (nog) beter te maken. Het is een eenvoudig en doeltreffend hulpmiddel voor betere communicatie, teamprestaties en relaties. Onder meer coaches maken gebruik van Smipe om tot optimale teamprestaties te komen.

Algemeen directeur Joost de Wit over de nieuwe partner en rugsponsor: “Smipe is een relatief jong platform dat als rugsponsor van Vitesse meer landelijke naamsbekendheid wil verkrijgen. Het is een innovatief bedrijf met een uniek systeem om jezelf en anderen beter te leren kennen om zodoende tot een winnende relatie te komen. Naast de langdurige samenwerking met Truphone en Macron en de kersverse overeenkomst met Smipe werken we aan de continuïteit en de onverminderd ambitieuze toekomst van Vitesse.”
 

Hessel Jan Smink van Smipe vertelt over de nieuwe samenwerking: “Vitesse is voor ons de perfecte match. Wij vergroten niet alleen onze naamsbekendheid maar kunnen vanuit onze expertise Vitesse helpen om op een eenvoudige en resultaatgerichte wijze de onderlinge samenwerking te vergroten. Dit geeft een win-win situatie waar beide partijen op termijn van profiteren. Daarnaast zijn we trots om op het shirt van Vitesse te mogen staan.”
 

De samenwerking werd voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse vs PSV beklonken. Algemeen directeur van Vitesse, Joost de Wit, en Hessel Jan Smink van Smipe tekenden het contract, toonden het wedstrijdshirt en deelden elkaars Smipe persoonlijkheidsprofiel uit. Per direct siert Smipe de achterzijde van het wedstrijdshirt bij thuis- en uitwedstrijden van het eerste elftal en Jong Vitesse.

De overige partners van Vitesse zijn Truphone (hoofdsponsor), Macron (technical kit partner), Connexxion, Menzis, Only for Men, Unica Schutte ICT, VWG Nijhof, Willemsen De Koning en Zijm.
 

Vitesse / Foto’s SV – Vitesse

Hoofdsponsor: