22 augustus 2010 In de media

Snijders: “Titel dit jaar is onmogelijk”

Genaro Snijders was zaterdag een van de lichtpunten bij Vitesse. De aanvaller speelde zich deze zomer in de basis na een goede voorbereiding.

De komst van Merab Jordania heeft de Arnhemse achterban in extase gebracht. Maar volgens Snijders moet men niet te vroeg juichen. De aanvaller is tevreden over zijn eigen ontwikkeling.

De 21-jarige Amsterdammer was als één van de weinige Vitessenaren de directe tegenstander van FC Twente de baas bij de thuisnederlaag (0-3). Snijders bezorgde rechtsback Dwight Tiendalli een lastige avond in het Gelredome. "Ja, we hebben aardige duels uitgevochten. Ik kwam er één keer goed langs. Maar mijn schot miste jammergenoeg de precisie", zei Snijders tegen Goal.com.

De aalvlugge buitenspeler wil komend seizoen een vaste waarde worden bij Vitesse. "Mijn doel is om dit jaar een basisplaats te krijgen. De afgelopen wedstrijden gaat het opzich wel lekker", vervolgt Snijders, die in de tweede helft ook nog een keer het doel van Twente-doelman Nikolay Mihaylov onder vuur nam. Maar wederom hoefde Bulgaarse goalie niet te vissen.

Snijders zag Vitesse in de eerste helft overleven. Maar na de pauze liep Twente alsnog uit naar een eenvoudige overwinning (0-3). "We stonden goed. Maar dan krijg je een counter om de oren, doordat een vrije trap bij ons niet goed wordt genomen. Na het doelpunt van Marc Janko (0-1) hadden we nog hoop. Maar na de 0-2 weet je dat het wel heel erg moeilijk wordt."

"We missen bovendien de ervaring om zo'n wedstrijd weer te keren. Er is ons verteld dat er maandag nieuwe spelers bijkomen. Dus we zullen het wel zien. Ik weet niet om wie het precies gaat. Er zijn deze week zoveel geruchten langsgekomen. Maar wat in ieder geval duidelijk is, is dat we dit jaar nog zeker niet om de landstitel mee gaan strijden", besluit Snijder met een lach.

Goal

Hoofdsponsor: