10 januari 2018 In de media

Speciale actie bij halve seizoenkaart

Vitesse strijdt in de tweede seizoenshelft voor een plek bij de bovenste vier en Europees voetbal in seizoen 2018|2019. We spelen nog belangrijke wedstrijden tegen Ajax en Feyenoord en komen onder andere sc Heerenveen en FC Twente nog op bezoek in GelreDome. Daar hebben we jouw steun bij nodig!
Als jij nu een halve seizoenkaart bestelt dan geldt er een speciale actie afhankelijk van de tribune waar je voor kiest!

Edward Sturing-tribune (Noord)
Jij mag in de tweede seizoenshelft, op één van de speciale museumdagen, het totaal vernieuwde Vitesse-museum gratis bezoeken.

Charly Bosveld-tribune (Oost)
Nieuwe seizoenkaarthouders op deze tribune mogen gamen tegen de officiële eSporter van Vitesse: Paskie Rokus. Paskie is op een aantal wedstrijddagen aanwezig om het tegen jou op te nemen.

Theo Bos-tribune (Zuid)
Als jij nu een halve seizoenkaart bestelt voor de Theo Bos-tribune (Zuid), kan jij zorgen voor een nog sfeervoller GelreDome! Van iedere seizoenkaart die op deze tribune wordt besteld, gaat er namelijk €5,- direct terug naar diverse sfeerverhogende activiteit(en) op de Theo Bos-tribune (Zuid). De totale opbrengst wordt in de tweede seizoenshelft gebruikt. 

Just Göbel-tribune (West)
Jij mag in de tweede seizoenshelft, op één van de speciale museumdagen, het totaal vernieuwde Vitesse-museum gratis bezoeken.

Wil jij er de tweede seizoenshelft iedere thuiswedstrijd bij zijn? Ga dan naar www.vitesseseizoenkaart.nl en bestel gemakkelijk zelf jouw stoel in GelreDome.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: