28 maart 2014 In de media

Spelers Vitesse bedanken supporters

De fans van Vitesse krijgen zaterdag voorafgaand aan het thuisduel tegen Heerenveen een bedankkaart van de spelers van Vitesse. De voetballers willen hun supporters alvast bedanken voor hun steun dit seizoen.
Spelers als Piet Velthuizen, Kelvin Leerdam en Patrick van Aanholt hebben in een week tijd duizenden keren hun handtekening geplaatst om de geelzwarte aanhang te bedanken voor hun steun. In totaal worden er 27.000 kaarten bij GelreDome uitgedeeld. Daartussen bevindt zich 1 speciale bedankkaart, door aanvoerder Guram Kashia voorzien van een 'gouden' handtekening.

Gratis
De supporter die deze kaart ontvangt, krijgt van Vitesse een gratis seizoenkaart voor het nieuwe voetbalseizoen 2014/2015. De prijs wordt in de rust van de wedstrijd uitgereikt.

Cruciale fase
Vitesse begint aan een cruciale fase van de competitie. De Arnhemse club strijdt met Feyenoord, PSV en Twente om een ticket voor de voorronde van de Champions League, ervan uitgaand dat koploper Ajax kampioen wordt. Voor de wedstrijd tegen de Friezen van trainer Marco van Basten geldt zaterdag een vrije verkoop.
 

Gelderlander / Foto Vitesse

Hoofdsponsor: