29 december 2014 In de media

Spits Kramaric in beeld voor Vitesse

Andrej Kramaric is één van de spelers waarvan verwacht wordt dat hij komende maand een mooie transfer gaat maken.
De spits van HNK Rijeka staat op het verlanglijstje van diverse internationale topclubs en heeft volgens de gerenommeerde Italiaanse journalist Gianluca di Marzio een akkoord bereikt met Chelsea.

Op zijn website stelt Di Marzio dat Chelsea zo'n zeven à acht miljoen euro wil betalen voor Kramaric, die eerder dit seizoen drie keer scoorde in een Europa League-wedstrijd tegen Feyenoord (3-1). Naast Chelsea zou ook Juventus zijn oog hebben laten vallen op de spits, maar de voorkeur van Kramaric lijkt uit te gaan naar de ploeg uit Londen.

Als Chelsea ook met Rijeka overeenstemming bereikt, kan de transfer in de eerste week van het nieuwe jaar worden afgerond. Op Stamford Bridge zou een vierjarig contract voor hem klaarliggen.

Mocht Chelsea er inderdaad in slagen om Kramaric binnen te halen, dan kan dat goed nieuws betekenen voor Vitesse. Naar verluidt zijn de Arnhemmers dan een kandidaat om de aanvaller te huren van Chelsea.

Update 31-12-2014

Andrej Kramaric speelt na de winterstop waarschijnlijk bij Vitesse.
Chelsea is nu zo goed als rond met Kramaric. Dat meldt het doorgaans betrouwbare The Guardian. De club van manager José Mourinho neemt hem voor bijna negen miljoen euro over.

Hij zal een contract tekenen tot medio 2019. De 23-jarige Kramaric moet alleen nog medisch gekeurd worden. Hij zal de vierde speler worden die dit seizoen door Chelsea op huurbasis bij Vitesse gaat spelen. De andere huurlingen zijn Bertrand Traore, Wallace en Josh McEachran.

NB: We plaatsen dit artikel van een derde bronpartij onder de nadrukkelijke vermelding ‘gerucht’. Een transfer is pas definitief als het door Vitesse op de eigen site vitesse.nl wordt bevestigd.
 

FCUpdate / Foto’s Rijeka

Hoofdsponsor: