2 oktober 2010 In de media

Sprockel: “Onszelf weer niet beloond”

Na afloop van het 0-0 gelijkspel tegen Willem II stond Civard Sprockel enigszins teleurgesteld op het veld. Volgens de verdediger liet Vitesse twee punten liggen in eigen huis, maar moet het met geduld goed komen.

"Ik weet niet hoe het er van de kant uitziet, maar ik denk dat iedereen alles heeft gegeven", zegt Sprockel in gesprek met EredivisieLive. "We waren vandaag heel ongelukkig in de afwerking en de laatste pass was vaak onzuiver. We zijn er wel mee bezig. We spelen redelijk tot goed, alleen in de afronding schiet het vaak tekort."

Met onderschatting heeft het puntverlies volgens de aanvoerder van Vitesse niets te maken. "Ik denk het niet. Ik denk dat wij ook van ver moeten komen als je kijkt naar de stand van de ranglijst. Ik denk niet dat wij Willem II onderschat hebben."

Zorgen maakt Sprockel zich niet. De spelers van de club uit Arnhem vormen volgens de verdediger steeds meer een team. "Ja, dat wel. Buiten het veld, maar ook binnen het veld, is de sfeer goed. Het is jammer dat je jezelf weer niet beloond, dan blijf je namelijk weer achter met een bittere nasmaak."

"Maar je ziet dat er nog veel rek in zit", vervolgt Sprockel zijn verhaal. "Je ziet sowieso dat er veel voetbal in zit. Iedereen kan zien dat er goede spelers zijn gekomen, dat moeten we uitbouwen. Het is jammer dat we de punten laten liggen, net als tegen NAC. Maar als iedereen rustig blijft dan komt het wel goed."

Eredivisie Live

Hoofdsponsor: