4 januari 2011 In de media

Sprockel mogelijk naar Cyprus

Civard Sprockel wordt mogelijk de volgende Nederlander die zijn loopbaan gaat vervolgen op Cyprus. De verdediger van Vitesse staat echter niet in de belangstelling van AEK Larnaca, waar diverse landgenoten op de loonlijst staan, maar wordt volgens AD/Sportwereld gevolgd door Anorthosis Famagusta. Bij deze club speelt Jeffrey Leiwakabessy al.


Famagusta werd in het seizoen 2007/08 voor het laatst kampioen van Cyprus en hoopte dit seizoen weer om de titel mee te kunnen doen, maar tijdens de winterstop staat de werkgever van Leiwakabessy teleurstellend zesde. De ploeg wil zich dan ook versterken in januari en Sprockel is één van de kandidaten om de overstap te maken.

De Antiliaan speelde dit seizoen tien wedstrijden in de basis bij Vitesse, maar mag desondanks vertrekken uit Arnhem. Sprockel komt niet voor in de plannen van Albert Ferrer en kreeg al eerder te horen dat hij niet op een nieuw contract hoeft te rekenen. Hij is bezig aan zijn vijfde seizoen bij Vitesse en speelde tot dusver 131 competitieduels voor de Arnhemmers.

Voetbalzone

Hoofdsponsor: