15 december 2012 In de media

Staf en selectie Vitesse naar supportershome

Na afloop van de wedstrijd Vitesse tegen RKC Waalwijk bezoeken zondagmiddag de staf en selectie van Vitesse het Supportershome Monnikenhuize. Dit is inmiddels een traditie voor de laatste thuiswedstrijd van elke competitiehelft. De Man of the Match en de trainer zullen geinterviewd worden.
Of Fred Rutten het gaat redden om aan te sluiten bij zijn selectie in het supportershome, zal blijken. De Vitesse-trainer heeft steeds meer media-verplichtingen na afloop van de wedstrijd.

Fred Rutten en zijn staf en selectie kunnen terugkijken op een zeer succesvolle eerste competitiehelft. Als de resterende wedstrijden tegen RKC Waalwijk en sc Heerenveen goed afgesloten worden, staat Vitesse op een topplaats en doet nog vol mee om het kampioenschap en de plaatsen die recht geven op rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal.

De Supportersvereniging Vitesse wens iedereen een plezierige en succesvolle wedstrijd en nodigt alle Vitesse-supporters uit om zondag na de wedstrijd het Supportershome Monnikenhuize te bezoeken.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: