17 februari 2018 In de media

Steijn flirt met ‘mooie club’

Vitesse wordt genoemd als mogelijke bestemming van Maurice Steijn, die grote successen boekt met VVV-Venlo. Steijn weet echter van niets, maar laat wel weten dat hij Vitesse een mooie club vindt. Ook sluit hij niet uit dat hij na dit seizoen afscheid neemt van VVV.
"Ik werd net binnengeroepen door m'n spelers omdat er iets bij jullie langs was geweest, maar ik heb nog niets van Vitesse gehoord. Voor mij is dat nieuw", reageert Steijn tegen FOX Sports. "Ik heb mijn zaakwaarnemer vanmorgen (vrijdag, red.) nog gesproken over totaal iets anders. Die heeft daar ook niets over gezegd, dus voor mij is het nieuw. Ik heb hier nog een contract tot 2019. Het bestuur heeft al een aantal keren over de toekomst gesproken. De komende weken zal blijken of ik hier nog langer blijf, mijn contract uitdien, of kies voor een andere uitdaging."

"Tot nu toe is er nog niets voorbij gekomen. Ik heb het geweldig naar m'n zin hier, maar aan de andere kant is vier jaar een lange periode en is het voor beide partijen misschien een mooi moment om eens verder te kijken, maar er is nog niets voorbij gekomen."

"Vitesse is een heel mooie club. Ze wonnen pas de beker, dus ze zijn in alles beter dan VVV. Het is logisch dat dat een mooie club is, dat lijkt me duidelijk. Er zijn meerdere mooie clubs. Jij vraagt mij of Vitesse een mooie club is en daar zeg ik ja op, maar er zijn nog meer mooie clubs in de Eredivisie."

Voetbalprimeur / foto’s SV

Hoofdsponsor: