21 april 2016 In de media

Stem op naam voor de Oost-tribune

Op voordracht van de Supportersvereniging Vitesse zullen, naast de Theo Bos-tribune (Zuid), komend seizoen de overige drie tribunes in GelreDome ook een naam gaan dragen. De naam van de Oost-tribune wordt bepaald door de seizoenkaarthouders en BCVG-leden. Vanaf vandaag kan er worden gestemd.
Er kan worden gekozen uit de spelers Charly Bosveld, John van den Brom, Dejan Curovic, Hofs (Ben en Nicky) en Nikos Machlas. Ben jij seizoenkaarthouder? Breng dan nu jouw stem uit via Vitesse.nl/stem. Stemmen kan tot en met vrijdag 27 mei!

Alle personen hebben een roemrijk verleden bij Vitesse en zijn terug te vinden in het Elftal van de Eeuw. Wellicht is opvallend dat Theo Janssen in het rijtje ontbreekt. Hij is gevraagd, maar geeft aan nog vele jaren voor Vitesse te willen werken en het nog te vroeg te vinden voor een eventuele vernoeming.

Edward Sturing-tribune (Noord) en Just Göbel-tribune (West)
In een brief aan seizoenkaarthouders is gemeld dat ook gekozen kon worden voor de Noord-tribune. In het voorbereidende proces gaven meerdere belanghebbenden aan dat de naam Edward Sturing op voorhand wordt verbonden aan de Noord-tribune. Samen met de Theo Bos-tribune (Zuid) hebben zo twee echte clubmensen de erkenning die hen toekomt. Op basis van historische betekenis wordt de West-tribune omgedoopt tot Just Göbel-tribune (West).

Leden van de Business Club Vitesse-GelreDome kunnen vanaf vandaag stemmen op de namen Dik Herberts, Willem Hesselink en Toon Huiberts voor businessclub-ruimte ‘De Galaxy’ in GelreDome. 
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: