25 september 2010 In de media

Sterrenteam Club van 100 CJVV ontmoet Oud Vitesse

Op zaterdag 25 september om 18.00 uur ontvangen de kanjers van de Club van Honderd van CJVV de oude meesters van profclub Vitesse op het prachtige sportpark Vermeerkwartier te Amersfoort.

Oud Vitesse komt met een zeer representatief elftal naar Amersfoort, in het team maken o.a. bekende namen als Roberto Straal, Mark van Hintum, Glenn Helder, Arco Jochemsen, Peter Held en Edward Sturing hun opwachting. Ook het Sterrenteam van CJVV bestaat uit spelers die hun naam en faam ruimschoots hebben verdiend in het voetbal in Amersfoort en omstreken. Het team onder leiding van coach Ab Talen en aanvoerder Bort de Graaf zal er alles aan doen om het de Arnhemmers zo moeilijk mogelijk te maken.

Reden genoeg om op zaterdag 25 september naar het sportpark Vermeerkwartier te komen om deze wedstrijd te bekijken. U bent verzekerd van een leuke wedstrijd en natuurlijk zal het team achter de bar van het Jan Hietkamp Paviljoen u graag voorzien van een natje en een droogje.

Deze wedstrijd is er één in de reeks tegen een prominente tegenstander zoals de Club van Honderd die elk jaar organiseert. Al eerder heeft het Sterrenteam het o.a. opgenomen tegen Oud FC Utrecht, Oud Volendam en -als start van de reeks- Oud SC Amersfoort.

CJVV

Hoofdsponsor: