1 april 2011 In de media

Stetus Kwo showband pauze-act derby

Al sinds jaar en dag betreden de spelers van Vitesse bij elke thuiswedstrijd het
veld onder begeleiding van de Status Quo hit “Whatever You Want”.

 

Op zondag 3 april 2011 gaat er iets bijzonders gebeuren, dan zal Stetus Kwoo in het Gelredome het nummer live spelen vóór de wedstrijd Vitesse – Nec.

Ook zullen zij in de rust het publiek gaan vermaken, ze spelen dan twee van de greatest hits van Status Quo. Welke dat zijn blijft nog even een verrassing.

Status Quo tribute band “Stetus Kwoo” bestaat alweer ruim 5 jaar en dat is te horen! Als een goed geoliede machine dendert de ene na de andere Quo-klassieker voorbij tijdens een optreden van Stetus Kwoo. De band speelt een gevarieerde set uit het repertoire van Status Quo dat inmiddels alweer 40 jaar beslaat.

De liefhebber zal zich verbazen over het grote aantal bekende nummers dat voorbij komt, de die-hard Quo-fan zal verheugd zijn met de keuze van een aantal smaakvolle LP nummers die Quo zelf nooit meer ten gehore brengt. Kortom: Stetus Kwoo brengt echt voor elk wat wils! Geen pruiken en giletjes, gewoon pure eerlijke rock ’n roll zoals deze bedoeld is! De nummers worden vakkundig en met volle overgave neergezet door vijf Quo-fans, wat resulteert in een aanstekelijk avondvullend optreden waarvan het publiek gegarandeerd uit zijn dak gaat.

“Een enthousiaste Status Quo Tribute band bestaande uit bandleden met passie voor de muziek die ze spelen en die daarmee elke zaal meeslepen in hun enthousiasme. Of ze nu spelen in de plaatselijke kroeg, een buitenfestival, de sporthal of zelfs het Gelredome, met Stetus Kwoo is het altijd feest !!!!”

Status Kwo

Hoofdsponsor: