6 april 2017 In de media

Steun stichting gaandeweg

Voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse vs sc Heerenveen vindt de collecte voor Stichting Gaandeweg plaats. De stichting zet zich in voor gezinnen met kinderen waarbij kanker wordt vastgesteld. Arnold Kruiswijk steunt Stichting Gaandeweg. Jij toch ook?
Een moeilijke tijd 
Jaarlijks wordt er in Nederland bij zo’n 500 kinderen kanker vastgesteld. Dat is vaak het begin van een intensief ziekteproces. Een moeilijke tijd met veel zorgen en verdriet. Niet alleen voor de jonge patiënt, ook voor de rest van het gezin. 

Vakantieweek 
Stichting Gaandeweg biedt deze gezinnen een vakantieweek aan. ‘Gaandeweg’ deze zware periode vol onzekerheid is het belangrijk om als gezin op adem te kunnen komen. Om weer wat tijd en aandacht voor elkaar te hebben en samen te genieten.

Nieuwe energie 
Gezinnen die via Gaandeweg zijn weggeweest, geven aan hoe belangrijk en fijn het was om afstand te kunnen nemen van alle spanningen. Dat er weer nieuwe energie is om alle onderzoeken en behandelingen aan te kunnen. Daar doen we het voor! Kijk voor meer informatie op www.gaandeweg.nl.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: