18 januari 2018 In de media

Steun zaterdag het Arnhemse Toon Hermans Huis in Supportershome Monnikenhuize

Zaterdagavond is Rik Welling schrijver en mede initiator (samen met Vitesse huis-dj Walter Witlov) van het nummer “In Ernem Wil ik Zijn” aanwezig in Supportershome Monnikenhuize.
Hij zal hier aanwezig zijn om de betreffende cd-single te verkopen waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan het Toon Hermans Huis in Arnhem.

Wat houdt het Toon Hermans Huis eigenlijk in
"Het Toon Hermans Huis is een plek in Arnhem waar iedereen naar binnen kan lopen die geraakt is door kanker. Wanneer u met kanker te maken krijgt, heeft dit grote impact. Naast de lichamelijke veranderingen, is ook de invloed op uw psyche niet te onderschatten. En ook voor de naaste omgeving, denk hierbij aan de partner, het gezin, familie, collega’s en mantelzorgers, staat het leven op zijn kop.”

Men is volledig afhankelijk van giften en ontvangen geen subsidie. Elke euro komt goed terecht. Een single kost 5,- euro. Het is ook mogelijk, als iemand geen single wilt kopen, om een bijdrage te geven.

Heeft u ons misgelopen bij de SV of bent u niet in staat om langs te komen, de single is ook te bestellen via de website www.walterwitlov.com.

Supportersvereniging Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: