10 november 2010 In de media

Stevanovic: ‘blij dat we bij de laatste 16 zitten’

Vitesse won woensdagavond met 3-0 van Rijnsburgse Boys. Door deze overwinning hebben de Arnhemmers de laatste zestien bereikt. Dalibor Stevanovic was na afloop blij dat Vitesse verder bekert.

“Het belangrijkste is dat we vanavond de laatste 16 hebben gehaald. Dit is de laatste twee jaar niet gebeurd. Dat was vooraf de doelstelling en die hebben we gehaald. Het spel was niet altijd goed, we kunnen veel beter. Maar wedstrijden zoals deze lopen altijd zo. Het was voor ons in het begin erg moeilijk om de voorste mensen te vinden. Maar wat ik al zei, we zitten bij de laatste 16 en dat is wat telt”, aldus ‘Dado’ over het spel van Vitesse.

Over zijn eigen spel was Stevanovic ook duidelijk. “Ik speelde vandaag op een andere positie dan de vorige wedstrijden. Ik heb gedaan wat de trainer heeft gevraagd. Veel ballen onderscheppen en zorgen voor de opbouw. Ik ben nooit echt tevreden, het kan altijd beter. Ook al speel je elke week top, dan nog kun je beter”, zei Dalibor Stevanovic direct na afloop van de wedstrijd.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: