21 juli 2010 In de media

Stevanovic laat zich niet uit over transfer

Dalibor Stevanovic hoopt zich deze zomer nog te kunnen laten transfereren. De Sloveense middenvelder van Vitesse aast na zijn aanwezigheid op het WK op een club uit het buitenland.
"Gezien mijn contract, komen we in een fase dat ik rekening moet houden met een toekomst die niet in Arnhem ligt", zegt Stevanovic, nog in het bezit van een éénjarig contract. Over eventuele concrete belangstelling wil hij echter niets kwijt. "Het lijkt me beter daar niet teveel over te zeggen. Het is gevaarlijk als andere partijen zich ergens al een oordeel over kunnen vormen."

Vitesse zag deze zomer al een elftal aan spelers vertrekken en daar komt naast Stevanovic mogelijk ook Piet Velthuizen nog bij. "Het lijkt me duidelijk dat spelers als Piet en Dalibor essentieel kunnen zijn voor deze ploeg. Nog meer ervaring verliezen zou me slecht uitkomen", treurt trainer Theo Bos in Voetbal International.

Technisch directeur Ted van Leeuwen weet echter nog niets van belangstelling voor Stevanovic. "Er is momenteel geen enkele club concreet. Zijn contract loopt volgend jaar af en natuurlijk is hij dus verhandelbaar, maar dan moet er eerst wel beweging komen." Eerder werd 1. FC Köln aan de Serviër gelinkt.

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: