14 juli 2010 In de media

Stevanovic scoort bij terugkeer Vitesse

Dalibor Stevanovic is teruggekeerd bij Vitesse. De middenvelder uit Slovenië deed woensdagavond voor de eerste keer mee tijdens de oefencampagne. In Yerseke versloeg Vitesse een selectie van spelers uit Reimerswaal: 1-10.

Stevanovic was de enige speler van Vitesse die, ook al kwam hij niet in actie, van de partij was op het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika. Maandag sloot de international aan bij zijn ploeggenoten, die in het Zeeuwse Renesse verblijven voor een trainingskamp. Woensdagavond speelde Stevanovic een helft in het oefenduel met het Reimerswaalse elftal. Met twee treffers illustreerde de Sloveen dat hij momenteel de beste voetballer is in de afgeroomde selectie van trainer Theo Bos.

Vitesse komt donderdag opnieuw in actie in Zeeland. In Hoogerheide is dan een selectie van de gemeente Groot Woensdrecht de tegenstander. De aanvang is om 19.00 uur.

Reimerswaal elftal – Vitesse 1-10 (0-4): 0-1 Dalibor Stevanovic, 0-2 Wiljan Pluim, 0-3 Stevanovic, 0-4 Alexander Büttner, 0-5 Michael Vakalopoulos, 0-6 Florian Riedel, 0-7 Frank van der Struijk, 0-8 Genaro Snijders, 0-9 Roy de Ruiter, 0-10 Snijders, 1-10 Frank Bakker.

Opstelling Vitesse: Velthuizen; Riedel, Sprockel (46.Felixdaal), Van der Linden (72. Berends); Van der Struijk, Stevanovic (46.Pinarci); Büttner (46. Vakalopoulos), Nilsson, Snijders; Pluim (72. De Ruiter).

De Gelderlander

Hoofdsponsor: