10 mei 2015 In de media

Strijd om plek 3 t/m 5 blijft spannend

De strijd om de derde plek – een plaats die rechtstreeks toegang geeft tot de Europa League – wordt met de week boeiender.
Door de overwinning van AZ op NAC Breda staan de Alkmaarders nu op gelijke hoogte met Feyenoord. Laatstgenoemde heeft wel één duel minder gespeeld.

Vitesse speelt maandagavond om 20.00 uur in de Kuip tegen Feyenoord. De Arnhemmers hebben vijf punten achterstand op Feyenoord en AZ (wedstrijd meer gespeeld).

Bij winst van Vitesse in Rotterdam blijft de strijd op plek 3 tot en met 5 open en zal tijdens de laatste speelronde de beslissing vallen wie rechtstreeks Europa in gaat en welke clubs plaatsing via de play offs moeten zien af te dwingen.

Ook de strijd om plaats 6 en 7 op de ranglijst is nog open. PEC Zwolle en sc Heerenveen staan beiden op 50 punten. De teams kunnen Vitesse niet meer achterhalen.

Van de vitesse.org-lezers verwacht 58% dat Vitesse 5de wordt. 22% denk dat Vitesse AZ nog weet te achterhalen en de 4de plek haalt. 20% voorzien winst in Rotterdam en winst tegen FC Utrecht en verlies van Feyenoord en AZ in de slotronde. Dat zou Vitesse op miraculeuze wijze de 3de plek nog opleveren.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: