24 november 2016 In de media

Sturing ambassadeur van Vitesse betrokken

Edward Sturing is benoemd tot ambassadeur van Vitesse Betrokken. Hij wordt daarmee het gezicht van de maatschappelijk stichting van Vitesse.
Sturing bekleedde al verschillende functies binnen de club. In zijn rol als ambassadeur gaat Sturing een actieve rol spelen in het bestuur van de stichting Vitesse Betrokken en meedenken over de invulling van nieuwe projecten. Daarnaast probeert de assistent-trainer bij zoveel mogelijk activiteiten zichtbaar te zijn. “Voetbalclubs kunnen een belangrijke rol vervullen binnen de samenleving. Als speler maar ook als trainer heb ik meegemaakt dat je door een klein gebaar veel mensen tot steun kan zijn. Dat vind ik heel erg belangrijk en leuk om te doen.” Vitesse Betrokken levert met haar projecten een bijdrage aan de Arnhemse samenleving. “Ik ben trots dat ik daar vanaf nu onderdeel van mag uitmaken.”

Maarten van Gessel, voorzitter van stichting Vitesse Betrokken: "Edward is een echt Vitesse-icoon. We zijn enorm blij met zijn toetreding tot de stichting en trots dat hij zijn bijdrage wil leveren."
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: