14 mei 2018 In de media

Sturing: “De finale halen is fantastisch, nu moeten we hem winnen”

Vitesse maakt zich op voor het treffen met FC Utrecht in de finale van de play-offs om Europees voetbal. De Arnhemmers nemen het dinsdag 15 mei in eigen huis op vs de ploeg uit de Domstad. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt.
Na de 2-5 uit- en 2-1 thuisoverwinning vs ADO Den Haag heeft Vitesse een plaats in de finale van de play-offs bemachtigd. Daarmee komt het laatste deel van de missie steeds meer in zicht: namelijk het winnen van de play-offs. Interim-hoofdtrainer Edward Sturing: De finale behalen is fantastisch. Daar hebben wij het hele seizoen voor gespeeld maar dan moet je hem wel winnen.”

Vitesse verkeert in goede vorm en wist op weg naar de finale het doel makkelijk te vinden. Desondanks begint de ploeg van interim-hoofdtrainer Sturing weer op nul. Sturing: “Het is en blijft een finale. Beide ploegen beginnen weer op nul en maken evenveel kans om de play-offs te winnen. Voor ons is het belangrijk dat we de eerste wedstrijd zien te winnen. Dan ligt de druk voor de return bij FC Utrecht. Daarbij hebben wij een team dat overal kan scoren, ook in Utrecht.”

Ondanks dat Vitesse dit seizoen slechts één punt behaalde vs FC Utrecht (1-1 in GelreDome en een 5-1 uitnederlaag), ziet Sturing de ploeg uit de Domstad niet als favoriet. Sturing: “Ik bestempel FC Utrecht niet als favoriet. Dat zou betekenen dat wij minder zijn en dat zijn we zeker niet.”

Tijdens de warming-up nemen we afscheid van Ricky van Wolfswinkel. De bekerheld vertrok bijna een jaar geleden naar het Zwitserse FC Basel.

GelreDome kleurt dit seizoen voor de laatste keer geel-zwart. Daarom draait er weer een DJ op de promenade van de Theo Bos-tribune (Zuid).

Stadionkassa open voor Seizoenkaart 2018|2019
Dinsdag bieden we seizoenkaarthouders de mogelijkheid om voor de wedstrijd hun seizoenkaart te verlengen. De speciaal ingerichte stadionkassa is van 18.45 tot 20.45 uur geopend, waarbij het mogelijk is om zowel contant als met PIN de seizoenkaart te betalen.

Uiteraard is het ook mogelijk de seizoenskaart online te verlengen. Dit kan gemakkelijk en snel via Geelswert.nl
 

Vitesse.nl / foto’s SV

Hoofdsponsor: