16 juni 2010 In de media

Sturing op weg naar AGOVV

Hoewel technisch directeur Jan Artz van AGOVV Apeldoorn deze week nog een gesprek voert met Winston Bogarde, lijkt Edward Sturing de nieuwe trainer van De Blauwen te worden.

Artz heeft een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken met Sturing, maar aan de beslissing lijken toch vooral financiële redenen ten grondslag te liggen. De Apeldoornse trainer is namelijk nog in dienst van Vitesse, maar in Arnhem is geen plek meer voor hem. De Eredivisieclub ziet een verhuur van Sturing aan AGOVV wel zitten, in dat geval hoeft de Eerstedivisionist niet fors in een trainer te investeren.

Dat zou de club enorm helpen, aangezien AGOVV vier ton terug moet in begroting en in Categorie 1 zit van de KNVB. ‘Het is een logische denkwijze^ zegt Artz. ‘Bovendien is Sturing een goede trainer. Hij mag dan bij Theo Bos en in Volendam niet goed liggen, in Apeldoorn heeft hij een goede naam.

Maar ook Raymond Atteveld is nog in the picture. En als hij heel fors terugwil in salaris, dan wordt het nog een moeilijke beslissing.’

VI magazine week 24

Hoofdsponsor: