18 februari 2011 In de media

Succes gecombineerde dart- en pokeravond

Voor het eerst is er door de activiteitencommissie een extra gecombineerde darts- en pokeravond georganiseerd. Onder de klanken van Pokerface van Lady Gaga werden de eerste kaarten gelegd aan twee tafels.

 

Aan de andere kant van Supportershome Monnikenhuize werd op drie banen gedart.

Het dartstoernooi werd gewonnen door Roy. De tweede plaats was voor Xander en de derde plaats voor Sandy. Martijn ging met er, met een hoogste uitgooi van 74, vandoor met een thuisfust Heineken bier (aangeboden door wijnhandel Theunens Barrique).

Het pokertoernooi kende een spannende finaletafel. Het voorzichtige spel in het begin van de finaleronde bleek een voorbode voor een spetterend einde. Zeker, nadat Jitze (derde plaats) werd uitgeschakeld door de winnaar van de vorige editie Nico. Voor de tweede titel op rij moest Nico het nog opnemen tegen iemand die uit was op revanche. Zijn eigen vader (Peter), die hij de vorige keer uitschakelde. Helaas voor Nico bleek Peter toch te sterk. Nico verwoorde het als volgt: ‘op deze manier is verliezen erg frustrerend. Al blijft de titel wel in de familie.’

Activiteitencommissie SV Vitesse

Hoofdsponsor: