8 december 2017 In de media

Supporters bedankt!

De Europese campagne zit er, helaas, op. We kunnen terugkijken op een periode waar onze supporters prachtige sfeeracties hebben georganiseerd en de ploeg volop hebben gesteund in Europa. Het werd een geel-zwart voetbalfeest in Nice, Zulte-Waregem en Rome waar we trots op mogen zijn.
Algemeen directeur Joost de Wit: “We hebben een prachtige Europese ervaring achter de rug. Helaas is het niet gelukt om Europees te overwinteren, maar we zijn super trots op de manier waarop onze supporters de club op de kaart hebben gezet. We hebben van allerlei kanten, onder meer van onze tegenstanders en de UEFA, complimenten gehad over de manier waarop onze supporters achter de ploeg bleven staan en de club in grote getalen in Europa achterna reisden. We hebben geen enkele wanklank gehoord. Daar zijn we ontzettend blij mee en trots op.”

Supporters, bedankt voor jullie support! Laten we er met z’n allen het beste uithalen dit seizoen. Te beginnen met de uitwedstrijd vs Sparta Rotterdam. Er reizen zondag bijna 500 Vitessenaren mee naar Het Kasteel.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: