6 april 2021 In de media

Supporters die de actie ‘De hele stad geel zwart’ ondersteunen, maken kans op ‘respectprijs’

Veel Vitesse-supporters geven gehoor aan de oproep om de actieposter of -vlag van ‘De hele stad geel zwart’ zichtbaar voor het raam te hangen. Doelstelling van deze supportersactie is om heel Arnhem in Vitesse-kleuren te brengen nu er geen Vitesse-supporters naar de bekerfinale in stadion De Kuip mogen op 18 april aanstaande.

Vitesse weet de inspanningen van de supporters te waarderen en heeft vijf prijzen beschikbaar gesteld aan de organisatie van de supportersactie ‘De hele stad geel zwart’. Binnenkort zullen uit al die mooie Vitesse-uitingen voor de ramen in de regio Arnhem, supporters worden geloot die een prijs gaan ontvangen.

Wat die prijzen zijn wordt nog  een verrassing, maar één wordt er al bekend gemaakt: een Vitesse-shirt met alle handtekeningen van de staf en selectie van Vitesse! Een hele mooie zowel aanmoediging- als respectprijs voor supporters die actief uitkomen voor hun clubkleuren en de supportersactie zichtbaar ondersteunen. Maar informatie volgt, maar hang je poster voor het raam en je vlag op de gevel!

Een geef je op je eigen manier uiting door je huis of straat in de geel en zwarte kleuren te brengen, dan doe je uiteraard ook gewoon mee. Het gaat er tenslotte om heel Arnhem en omgeving in Vitesse-clubkleuren te brengen!

‘De hele stad geel zwart’

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: T1892 - V112

Hoofdsponsor: