2 december 2016 In de media

Supporters en Vitesse in gesprek

Naar aanleiding van de prestaties op het veld heeft de Supportersvereniging Vitesse (SV) een extra overleg aangevraagd bij Vitesse.
Volgende week gaat een delegatie van de SV met directie en technische staf van de club om tafel. Op de agenda staan een analyse van de tegenvallende resultaten en manieren om samen de weg omhoog terug te vinden. Op verzoek van de spelers vindt er ook een gesprek plaats tussen een spelersdelegatie en de SV.
 
In beide gesprekken zullen wij namens alle supporters van Vitesse onderstrepen dat wij van iedereen binnen de club vanuit een gemeenschappelijke visie, honderd procent inzet verwachten om de weg omhoog op de ranglijst te vinden. Daarbij zullen we ook aangeven dat iedereen met een dergelijke instelling altijd kon en kan rekenen op de steun van de supporters. Het actief steunen van het elftal vanaf de tribunes is er daar een van.
 
We hopen op een gesprek met een positief-kritische toon, dat ons vertrouwen geeft en uitzicht op betere tijden. Van de uitkomsten van dit overleg zullen wij via onze website vitesse.org een terugkoppeling geven.
 
Supportersvereniging Vitesse

 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: