23 juni 2016 In de media

Supporters overhandigen cheque aan Stichting Jaimy

Donderdag 23 juni overhandigden een aantal Vitesse-supporters een cheque ter waarde van €1.091 aan Stichting Jaimy.
Hein van Boxel, oprichter van de stichting, ontving de cheque uit handen van de toernooicommissie van het Theo Bos Supporterstoernooi.

Vorige maand vond het Theo Bos Supporterstoernooi voor de tweede keer plaats. Het toernooi georganiseerd door en voor supporters werd gehouden bij SC Oranje. Afgelopen editie namen er elf team deel aan het toernooi. Iedere editie wordt gekoppeld aan een goed doel uit de regio Arnhem. Dit jaar werd er gekozen voor Stichting Jaimy. Een veiling en verschillende giften maakten het mogelijk om een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan de stichting.

Gastheer SC Oranje heeft aangegeven komend seizoen tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal te collecteren voor Stichting Jaimy. Daarnaast komt ook de opbrengst van de loterij bij thuiswedstrijden ten goede aan de stichting.
 

Over Stichting Jaimy
Stichting Jaimy voorziet vijf kinderoncologische centra in Nederland en de kinderafdeling van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem van geld en goederen, in het bijzonder speelgoed, om het verblijf voor de patiëntjes wat minder zwaar te maken. Jaimy was een groot Vitesse-supporter die op 5 september 2001, op 9-jarige leeftijd, overleed aan de gevolgen van non hodgkin lymfoom. Zijn ouders, Hein en Tonny van Boxel, richtten drie maanden na Jaimy’s overlijden in naam van Jaimy de stichting op. De stichting is één van de partners van Vitesse Betrokken.
 

Vitesse

Hoofdsponsor: