14 april 2017 In de media

Supporters Vitesse drukken 4000 extra bekerfinale posters

De posteractie ‘Heel Arnhem naar de Kuip’ is een groot succes. Daarom zijn deze week 4000 duizend posters extra bijgedrukt. De posters hangen inmiddels achter vele ruiten van winkels, woningen en scholen in Arnhem en omgeving.
Zelfs in Leiden, Doetinchem en Oss hangen posters. Doel van de actie is dat supporters laten zien dat zetrots zijn op Vitesse en op de stad. Supporters kunnen de poster gratis afhalen bij alle Primera vestigingen in Arnhem, Huissen en Duiven en de Vitesse fanshop. Zaterdag zijn alle winkels weer van een nieuwe voorraad posters voorzien.

Olievlek
We roepen supporters op de poster zichtbaar achter het raam te hangen; thuis, op school en op het werk en als een ware olievlek door de stad te verspreiden. Het delen van de poster via sociale media kan natuurlijk ook.

Initiatief
Deze actie is een initiatief van fanatieke supporters Vak 112 en mede mogelijk gemaakt door; Vitesse, Supportersvereniging Vitesse, Club 1892, Melis Transport, Gemeente Arnhem, Willemeen, Vivo, Drukwerk Max, Johan Paape , 'Hans eten en drinken' en Primera. 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s vak 112

Hoofdsponsor: