29 oktober 2012 In de media

Supporters bedanken Marco Mensink in GelreDome

Na afloop van de wedstrijd Vitesse tegen AZ bedankten de aanwezige supporters voormalig SV sfeerteam coördinator Marco Mensink voor jarenlange bewezen diensten door middel van een groot applaus.
Gedurende vele seizoenen werd elke thuiswedstrijd door Marco Mensink en het SV Sfeerteam Vitesse vrijwilligers gedurende vele uren voor – en na de wedstrijd de reclamemiddelen opgebouwd, spandoeken aangebracht, vlaggenzwaaiers geworven en aan het werk gezet en sfeeracties bedacht en uitgevoerd. Befaamd is onder andere de sfeeractie met spectaculair vuurwerk voor de wedstrijd Vitesse – Ajax van enkele seizoenen geleden.

Marco was ook steevast de sfeeraanjager op de Theo Bos Zuid-tribune in zijn bekende pose achter de trommels. Met de stokken in de hand werden de supporters in GelreDome opgezweept om het Vitesse-elftal te ondersteunen met liederen of strijdkreten.

Uit handen van Vitesse-speler en Arnhemmer Nicky Hofs ontving Marco Mensink een prachtig ingelijste poster van een van zijn karakteristieke acties op Zuid.

Wij danken Marco Mensink voor zijn jarenlange inzet.

Supportersvereniging Vitesse

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: