21 juli 2016 In de media

Supportershome geopend tijdens Fox Sports Cup

FOX Sports organiseert in samenwerking met de Eredivisie en Match IQ op 21 en 23 juli de FOX Sports Cup.
In een tweedaags toernooi vormen Eredivisieclubs PSV en Vitesse samen met FC Porto en West Bromwich Albion het deelnemersveld. De FOX Sports Cup wordt gespeeld in GelreDome.

Tijdens dit 2 daagse evenement is ook ons Supportershome Monnikenhuize geopend en wel op de volgende tijden :

  • Donderdag 21 juli van 16:30 – 18:30 uur
  • Zaterdag 23 juli van 13:30 – 15:30 uur en van 19:30 – 22:00 uur

Dus als je toch het toernooi bezoekt kom dan ook gerust even langs in ons gezellige supportershome om samen met familie en/of vrienden vooruit te kijken of na te praten over de wedstrijden. Dit alles onder het genot van een (goedkoper) hapje en een drankje verzorgd door onze SV-vrijwilligers.
 

Uiteraard is het supportershome, net zoals altijd rond wedstrijden van Vitesse in GelreDome, geopend voor álle Vitesse-supporters, lid of geen lid van de Supportersvereniging Vitesse.
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

  

17 juli 2016 In de media

Supportershome geopend tijdens Fox Sports Cup

FOX Sports organiseert in samenwerking met de Eredivisie en Match IQ de FOX Sports Cup. Vanmiddag ontmoeten Vitesse en FC Porto elkaar.
De wedstrijd PSV – West Bromwich Albion werd helaas op last van de burgemeester in het kader van veiligheid verboden. Men had berichten ontvangen dat de harde kern van PSV voornemens was voorafgaand aan de wedstrijd de Korenmarkt in Arnhem te gaan bezoeken.

Ook vandaag is ons Supportershome Monnikenhuize geopend voor alle Vitesse-supporters en wel van 13:30 – 15:30 uur en van 17:15 – 20:00 uur.

Dus als je toch de wedstrijd bezoekt, kom dan ook gerust even langs in ons gezellige supportershome om samen met familie en/of vrienden vooruit te kijken of na te praten over de wedstrijd. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje verzorgd door onze SV-vrijwilligers.

Een heerlijk koud Heineken biertje, glas frisdrank of een broodje bal kost in het Supportershome Monnikenhuize slechts één muntje (= 2 euro)

 
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: